تونل انجماد

تونل انجماد

تونل انجماد

تونل های انجماد دارای ساختاری مشابه با سردخانه های عادی می باشند با این تفاوت که ضخامت دیواره های عایق

آن ها 15 و یا 20 سانتی متر است و درب آن ها نیز دارای ضخامتی برابر 15 سانتی متر می باشد. همچنین درب

تونل های انجماد مجهز به المنت­هایی جهت برفک زدایی می باشد. از دیگر تفاوت ها می توان به متفاوت بودن سیستم اواپراتورها اشاره نمود.

در تونل های انجماد اواپراتورها بصورت دیواری یا زمینی بوده و دارای راندمان بالا و پرتاب باد زیاد است که این امر موجب می شود

تا انجماد مواد غذایی (در دمای 40-  درجه سانتی­گراد) بمدت 8 ساعت، انجام شود. همچنین اواپراتورهای تونل انجماد

با ردیف های 10 یا 12 فین در اینچ تولید می شوند. وجه تمایز دیگر تونل های انجماد با سردخانه ها در کمپرسورهای

آن ها بوده، بگونه ای که کمپرسورهای تونل های انجماد بصورت دو مرحله ای (Two stage) می باشند  تونل انجماد

شارژ گاز و تعمیر انواع سردخانه

کمپرسورهای اسکرال سری ZPD و ZRD کمپرسورهایی هستند که ظرفیت آنها تا 10% تا 100% قابل تغییر و تنظیم است.

این دسته از کمپرسرورها رو میشه بجای سیستمهایی که در اونها کنترل ظرفیت کمپرسور مهمه و کمپرسور

بدون خاموش شدن باید بشه ظرفیتش رو تغییر داد مانند ایردرایرها و یا همون رطوبت گیرها استفاده کرد. این

تکنولوژی یه تکنولوژی جدیده ، در قبل برای کنترل ظرفیت سیستمهایی که دارای یک کمپرسور بودند از روش

HOT GAS BYPASS بواسطه شیربرقی یا رگولاتور استفاده میشد (اندکی از خروجی دیسچارج به خط ساکشن تزریق میشد).

در این مدل کمپرسورها در بالای اونها یک شیربرقی قرارگرفته شده است و در مکانیزم داخلی این تیپ کمپرسورها

در عضو حلزونی بالایی ، پیستونی قراردارد .وقتی که شیر برقی متصل شده با بالای این مدل کمپرسورها باز شود ،

کمی از گاز دیسچارج از بالای کمپرسور خارج شده و باعث حرکت پیستون بسمت بالا و

در نتیجه بالارفتن عضو حلزونی ثابت بسمت بالا به اندازه کسر کوچکی از اینچ میشود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *