تونل انجماد سریع

تونل انجماد سریع

تونل انجماد سریع

تونل انجماد (Tunnel freezing) :

  تونل انجماد سریع سالنی است با قدرت سرمازایی 30- تا 40- درجه سانتی‌گراد كه می‌تواند کم دمای

كالا گوشت، ماهی و … عبور

آن از مرحله حداكثر كریستالیزاسیون را با سرعت مورد نظر انجام دهد.

تونل (IQF (Individual quick freezing :

تونل انجماد فوق سریع که محصول در آن در زمان فوق العاده کوتاه به دمای انجماد خود میرسد که بوسیله

تسمه نقاله های مخصوص ( بصورت خطی یا اسپیرال ) هدایت می شوند (موارد استفاده : گوشت ،

مرغ ، ماهی ، سبزیجات  تونل انجماد سریع

و صیفی جات ، شکلات و . . . ).زمان انجماد محصولات غذایی در تونل انجماد :زمان انجماد كمتر

یعنی كیفیت بالاتر محصول

. وقتی كه شما گوشت در فریزر خانه قرار می دهید مدت زیادی طول می كشد تا منجمد شود

در نتیجه در فریزر خانگی

طراحی و ساخت و تعمیر تونل انجماد

نمی توانید گوشت را دو ماه نگهداری كنید. اگر این كار انجام شود و بعد از دو ماه گوشت را بپزید واقعا قابل خوردن نیست

. وقتی كه زمان خنك كاری كم می شود بافتهای گوشت سریع منجمد شده و مهمتر از این دمای مركز گوشت

به حدود 15- °c می رسد. اگر زمان زیاد باشد و سطح گوشت منجمد شود، مركز آن نمی تواند از -7 درجه

سانتیگراد پائینتر برود چون سطح خارجی آن تبدیل شده به یخ و یخ خودش عایق است. وقتی كه گوشت در تونل منجمد شد

در دمای نگهداری 18- درجه قرار میگیرد. اگر انجماد در تونل به درستی انجام شده باشد و بعد در سردخانه نگهداری قرار گیرد ز

مان نگهداری آن نیز محدود است و در مراجع داده شده است اما این زمان خیلی طولانی نیست.

درشرکت بزرگ و مدرن Coolservice  با داشتن  مدیران کارآمد و متخصصان عالی رتبه با داشتن مجوز های

لازم  و ابزارهای روز  به کمک شما مردم خوب تهران امد تا با خیال راحت در زمینه تعمیرات و نصب انواع لوازم

خانگی و صنعتی  مانند کولر گازی و یخچال و لباسشویی و یخچال های صنعتی  اقدام به فعالیت کرده است

تا بهترین هارو برای شما به ارمغان بیاوریم  شرکت کول سرویس با داشتن تجربه ۴۰ سال  به کمک شما امد است

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *