تونل انجماد سریع
تونل انجماد سریع
تونل انجماد (Tunnel freezing) :
تونل انجماد سریع سالنی است با قدرت سرمازایی 30- تا 40- درجه سانتیگراد كه میتواند کم دمای
كالا گوشت، ماهی و … عبور
آن از مرحله حداكثر كریستالیزاسیون را با سرعت مورد نظر انجام دهد.
تونل (IQF (Individual quick freezing :
تونل انجماد فوق سریع که محصول در آن در زمان فوق العاده کوتاه به دمای انجماد خود میرسد که بوسیله
تسمه نقاله های مخصوص ( بصورت خطی یا اسپیرال ) هدایت می شوند (موارد استفاده : گوشت ،
مرغ ، ماهی ، سبزیجات تونل انجماد سریع
و صیفی جات ، شکلات و . . . ).زمان انجماد محصولات غذایی در تونل انجماد :زمان انجماد كمتر
یعنی كیفیت بالاتر محصول
. وقتی كه شما گوشت در فریزر خانه قرار می دهید مدت زیادی طول می كشد تا منجمد شود
در نتیجه در فریزر خانگی
طراحی و ساخت و تعمیر تونل انجماد
نمی توانید گوشت را دو ماه نگهداری كنید. اگر این كار انجام شود و بعد از دو ماه گوشت را بپزید واقعا قابل خوردن نیست
. وقتی كه زمان خنك كاری كم می شود بافتهای گوشت سریع منجمد شده و مهمتر از این دمای مركز گوشت
به حدود 15- °c می رسد. اگر زمان زیاد باشد و سطح گوشت منجمد شود، مركز آن نمی تواند از -7 درجه
سانتیگراد پائینتر برود چون سطح خارجی آن تبدیل شده به یخ و یخ خودش عایق است. وقتی كه گوشت در تونل منجمد شد
در دمای نگهداری 18- درجه قرار میگیرد. اگر انجماد در تونل به درستی انجام شده باشد و بعد در سردخانه نگهداری قرار گیرد ز
مان نگهداری آن نیز محدود است و در مراجع داده شده است اما این زمان خیلی طولانی نیست.
درشرکت بزرگ و مدرن Coolservice با داشتن مدیران کارآمد و متخصصان عالی رتبه با داشتن مجوز های
لازم و ابزارهای روز به کمک شما مردم خوب تهران امد تا با خیال راحت در زمینه تعمیرات و نصب انواع لوازم
خانگی و صنعتی مانند کولر گازی و یخچال و لباسشویی و یخچال های صنعتی اقدام به فعالیت کرده است
تا بهترین هارو برای شما به ارمغان بیاوریم شرکت کول سرویس با داشتن تجربه ۴۰ سال به کمک شما امد است
دیدگاه خود را ثبت کنید
Want to join the discussion?Feel free to contribute!